VadeVi
Vídeo | Els millors vins joves dels Premis Vinari 2022

Fa poques hores anunciàvem els vins guanyadors de les categories joves dels Premis Vinari 2022, és a dir, aquelles referències que han destacat d’entre totes les que enguany s’han presentat a concurs, havent convençut el paladar dels membres del jurat, que les han avaluat totes i cadascuna a partir d’un tast a cegues.

Avui, volem recordar el moment en què es desvetllava aquest petit secret. El Celler de Rubí i el mural que l’abraça -recordant motius vinícoles, i obra d’Elisa Capdevila-, van ser els testimonis d’un acte en què l’Alcaldessa de Rubí, Ana Mª Martínez, i el director dels Premis Vinari, Ramon Roset, destapaven -literalment- els Grans Ors de l’edició, alhora que s’anunciava el llistat complet de medalles d’or i plata.

Podeu recuperar el moment veient aquest clip resum.

Enregistrat i editat per Jordi Play

Instantànies que recorden el moment

En podríem dir el ‘making off’, però és tan sols un recull d’imatges que van captar el moment. Com dèiem, amb el mural de fons i el Celler com a testimoni, es van donar a conèixer els noms dels vins, anyades i cellers que han destacat en cinc categories: blanc, rosat, negre escumós i escumós rosat. Tots ells, joves.

Ramon Roset introdueix l’acte on s’anunciaran els guanyadors dels vins joves dels Premis Vinari 2022 | Jordi Play
L’Alcaldessa de Rubí Ana Mª Martínez destapa els vins, un a un, mentre se n’anuncia nom, anyada i celler així com territori d’origen | Jordi Play
Els cinc grans ors, al descobert | Jordi Play
L’Alcaldessa de Rubí i el director dels Premis Vinari amb les ampolles guanyadores | foto: Jordi Play
Els cinc Grans Ors | Foto: Jordi Play

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa