VadeVi
[vídeo] Natza Farré i Judit Martín, “ja tenim el vi ara falten els Premis”
  • CA

La periodista Natza Farré i l’humorista Judit Martín seran les encarregades de presentar la Gala on es donaran a conèixer els millors vins catalans de l’any en el marc dels Premis Vinari. Serà aquest divendres dia 7 d’octubre en un acte que omplirà el Teatre Casal de Vilafranca i que permetrà reconèixer aquelles referències que han obtingut millors puntuacions en el transcurs de la desena edició del concurs de vins de Catalunya.

En directe pel Canal 33

“Divendres 7 d’octubre serem al Teatre Casal de Vilafranca del Penedès perquè celebrem la DESENA edició dels Premis Vinari, els millors vins de Catalunya”, diuen les dues presentadores amb una copa de vi a la ma. I ‘acte de lliurament dels guardons es podrà seguir en directe pel Canal 33 a partir d’un quart d’11 de la nit.

“Si no estàs convidat, que és el més normal -nosaltres, sí, i riuen-, no passa res, ho donen en directe pel Canal 33″, continuen. De moment, diuen “nosaltres ja tenim el vi, ara només falten els Premis“, conclou la periodista abans de fer un brindis per la festa i el vi català.

Farré i Martín fan tàndem des de fa uns mesos a El nou paradigma, un podcast “d’humor pur”, com el defineixen les autores, que es pot trobar a Spotify i a la plataforma Ivoox.

Natza Farré i Judit Martín, tàndem al podcast ‘El nou paradigma’

Deu anys de Vinari

El concurs va néixer l’any 2013 amb l’objectiu de prescriure i prestigiar la producció de vi català. Son deu edicions durant les quals el projecte ha contribuït a fer d’altaveu del sector, alhora que ha demostrat poder apropar el producte al consumidor local. Fins i tot s’ha donat el cas que el celler que s’enduu un Vinari ha pogut vendre tota la producció del vi guanyador fins i tot en qüestió d’hores.

Els Premis Vinari tenen l’objectiu de continuar consolidant-se i acompanyar tot el camí que es pugui fer fins i tot a l’hora d’incrementar el consum de vi català a casa nostra, que de fet, ja ha crescut al voltant d’uns 15 punts en els darrers deu anys.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Espectacular la foto de las dos Señoras. a octubre 03, 2022 | 16:07
    Espectacular la foto de las dos Señoras. octubre 03, 2022 | 16:07
    Nunca mejor enteder el adagio que: UNA IMAGEN VALE MÁS QUE MIL PALABRAS.
  2. Icona del comentari de: Jajajaja a octubre 04, 2022 | 23:01
    Jajajaja octubre 04, 2022 | 23:01
    La Natxa deu ser la periodísta, perquè de humorista no cola.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa