VadeVi
Els vins catalans, a punt per vestir-se de festa amb els Premis Vinari
  • CA

El lliurament dels Premis Vinari 2019 ja està a punt. Divendres dia 11 d’octubre, l’Auditori de Vilafranca es posa de gala per conèixer quins són els millors vins de Catalunya, quins són aquells que han superat un jurat implacable format per 85 professionals. Han tastat prop de 950 vins en diverses sessions i el resultat se sabrà a la festa dels Vinari.

L’acte, que el conduiran, Txe Arana i Empar Moliner, es farà a l’Auditori de Vilafranca del Penedès i com en el últimes edicions es farà en directe pel Canal 33 a les 22.15h.

La gala reunirà més de 400 convidats del món del vi, molts d’ells responsables de cellers que ha participat a concurs i està pensada com la gran festa del vi català.

Enguany hi actuarà Gerard Quintana dels Sopa de Cabra, sabrem quin espai ocupen els vins en la informació general amb els testimonis de la directora del diari Ara, Ester Vera, la directora dels Matins de Catalunya Ràdio, Mónica Terribas i de la presentadors del FAGS, Cristina Puig. A més mostrarem un experiment perquè tothom el pugui fer a casa.

Tot plegat es podrà seguir pel Canal 33, però també a través de Vadevi.cat i ElMon.cat en streaming i en un directe en el que minut a minut sabreu que està passant.

Us convidem també a seguir els esdeveniments de la gala i els vins premiats a través de Twitter, amb el hastag #Vinari19

Un cop acabat l’acte de lliurament, els assistents tindran l’oportunitat de tastar tots els vins guanyadors, tots aquells que hauran obtingut un Premi Vinari d’Or, Plata o Bronze.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa