VadeVi
Vins de Pedra s’emporta el Premi Vinari AGBAR a la Millor Etiqueta

El celler Vins de Pedra s’ha endut el Premi Vinari AGBAR a la Millor Etiqueta pel disseny de la seva del seu vi Negre de Folls 2015, una de les referències que també participaven en aquesta quarta edició del concurs.

Vins de Pedra és un projecte sobretot familiar, actualment amb Marta Pedra, al capdavant, tot i que cal buscar-ne els orígens en el seu besavi, que era enòleg. Ara, al saber fer a la vinya i al celler, s’hi suma l’objectiu de donar a cada vi una imatge que el faci únic i especial. El tiet-padrí de la Marta, Víctor Pedra, és l’artista que interpreta el producte i la seva inspiració s’estampa en les etiquetes de cada vi.

Aquest reconeixement, decidit per un jurat especialitzat entre referències presentades als Vinari d’enguany, és una novetat de la present edició dels Premis.

L’acte de lliurament de la quarta edició d’aquests Premis que tenen per objectiu donar a conèixer els millors vins de Catalunya, ha tingut lloc aquest divendres al vespre a l’Auditori de Vilafranca del Penedès.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa