VadeVi
Els vins dels Premis Vinari 2019 passen l’últim examen
  • CA

!--akiadsense-->

Poc es devia pensava l’arquitecte Cèsar Martinell que la seva obra a Rubí construida l’any 1920 serviria per donar l’últim veredicte als Premis Vinari. Ja fa set anys que aquesta catedral del vi modernista acull la part més glamurosa del vi, el tast final que decidirà quins són els millors vins de Catalunya.

La cita és aquest dilluns, 9 de setembre, a partir de les 17h i l’espai entre els grans dipòsits de ciment, on abans hi havia el tragí de carros amb raïm, ara s’omple de taules on, amb molta cura, el jurat dels Premis Vinari tastarà aquells vins que han arribat a la final.

En total seran 25 tastadors entre els quals Joan Miquel Canals, President de l’Associació Catalana d’Enòlegs; Josep Pelegrín, Millor Sommelier de Catalunya 2014 i d’Espanya 2016, i Jordi Martínez, vicepresident de l’Associació Catalana de Sommeliers. També hi haurà membres del Panell Oficial de Tast de l’INCAVI, periodistes especialitzats i professionals de l’àmbit internacional procedents d’Estats Units, el Master of Wine, David Forer; i Sandra Castillo, sommelier argentina.

El Celler de Rubí s’omple de Premis Vinari | Jordi Play

!--akiadsense-->

Tots ells, i totalment a cegues, tastaran els més de 200 vins que han passat a la final. Aquells que han aconseguit superar la fase preliminar que es va fer a Vilafranca del Penedès, a la seu de l’INCAVI. Amb el servei dels alumnes de l’Escola Joviat que enguany s’han afegit als Premis com a complement de la seva formació.

I dels que es tastin a Rubí en sortiran els millors dels millors. El resultat es coneixerà durant la gala de lliurament que es fa a l’Auditori de Vilafranca del Penedès divendres dia 11 d’octubre. Un acte que es podrà seguir en directe per Televisió de Catalunya.

Aquesta és ja la setena edició del concurs de vins catalans, a la qual s’hi han presentat 948 vins de 260 cellers.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa