
!--akiadsense-->
La primera fase de tats dels Premis Vinari comença aquest dilluns a Vilafranca del Penedès. Durant tota la setmana prop de 80 tastadors passaran per les instal·lacions de l’Incavi per avaluar els prop de 1.000 vins que s’han presentat a la setena edició del concurs del vins catalans.
Com sempre es fa amb tota la rigosoritat del tast a cegues i el jurat està format per professionals del sector del vi, del Col·legi i l’Associació d’Enòlegs, de l’Associació de Sommeliers, del Panell de tast oficial de l’Incavi, periodistes especialitzats i prescriptors.
Seran cinc jornades de tast a la recerca dels millors vins de Catalunya. Enguany amb la col·laboració dels estudiants en pràctiques de l’Escola Joviat de Manresa,que s’encarregaran del servei.

!--akiadsense-->
Els Premis Vinari dels vins catalans, organitzats per VADEVI.cat, van néixer el 2013 amb l‘objectiu de donar a conèixer l’ampli ventall de vins que s’elaboren al país i d’orientar a més al consumidor final sobre el producte local de qualitat. I són possibles gràcies al patrocini de CaixaBank, l’Ajuntament de Vilafranca de Penedès; l’Ajuntament de Rubí, Vins i Licors Grau, Nissan Elèctric, AGBAR i Euroselecció Riedel; Bonpreu Esclat enoAula, Gràfiques VARIAS, Suberis Legatus, l’INCAVI; Informàtica i+, Tast Control, l’Escola d’Hoteleria Joviat i Establiments Domingo també se sumen a l’edició 2019; i cal agrair el suport de totes les Denominacions d’Origen de Catalunya i les Associacions de Sommeliers i Enòlegs de Catalunya.