VadeVi
Els vins dels Premis Vinari 2019 s’enfronten al jurat
  • CA
Prop de 80 tastadors formen el jurat dels Premis Vinari 2019
Prop de 80 tastadors formen el jurat dels Premis Vinari 2019 | Jordi Play

!–akiadsense–>

La primera fase de tats dels Premis Vinari comença aquest dilluns a Vilafranca del Penedès. Durant tota la setmana prop de 80 tastadors passaran per les instal·lacions de l’Incavi per avaluar els prop de 1.000 vins que s’han presentat a la setena edició del concurs del vins catalans.

Com sempre es fa amb tota la rigosoritat del tast a cegues i el jurat està format per professionals del sector del vi, del Col·legi i l’Associació d’Enòlegs, de l’Associació de Sommeliers, del Panell de tast oficial de l’Incavi, periodistes especialitzats i prescriptors.

Seran cinc jornades de tast a la recerca dels millors vins de Catalunya. Enguany amb la col·laboració dels estudiants en pràctiques de l’Escola Joviat de Manresa,que s’encarregaran del servei.

Comencen els tastos dels Premis Vinari 2019
Comencen els tastos dels Premis Vinari 2019 | M.R.F.

!–akiadsense–>

Els Premis Vinari dels vins catalans, organitzats per VADEVI.cat, van néixer el 2013 amb l‘objectiu de donar a conèixer l’ampli ventall de vins que s’elaboren al país i d’orientar a més al consumidor final sobre el producte local de qualitat. I són possibles gràcies al patrocini de CaixaBank, l’Ajuntament de Vilafranca de Penedès; l’Ajuntament de Rubí, Vins i Licors Grau, Nissan Elèctric, AGBAR i Euroselecció Riedel; Bonpreu Esclat enoAula, Gràfiques VARIAS, Suberis Legatus, l’INCAVI; Informàtica i+, Tast Control, l’Escola d’Hoteleria Joviat i Establiments Domingo també se sumen a l’edició 2019; i cal agrair el suport de totes les Denominacions d’Origen de Catalunya i les Associacions de Sommeliers i Enòlegs de Catalunya.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa