la Winw Business School acull els tastos dels Premis Vinari 2020
La Winw Business School acull els tastos dels Premis Vinari 2020 | M.R.F.

!--akiadsense-->

La Wine Business School de Vilafranca del Penedès acull des d’aquest dilluns els tastos de la 8a edició dels Premis Vinari. El concurs de vins catalans canvien d’ubicació en un espai que permet que tots els membres del jurat puguin mantenir la distància de seguretat durant els tastos.

Durant quatre dies, dilluns, dimarts, dijous i divendres prop de 900 vins catalans passaran el sedàs d’un panel de tast professional format per sommeliers, enòlegs, periodistes especialitzats i distribuïdors. Ells seran els encarregats de decidir totalment a cegues quins són els millors, en un any en el que la promoció del vi català és més necessària que mai.

Tastos dels Premis Vinari 2020

Així els vins que superin el tast d’aquesta setmana, que normalment solen ser al voltant de 150 es veuran les cares en una nova sessió de tast que es farà el mes de setembre al celler de Rubí, serà el tast final. D’allà en sortiran els ors, les plates i els bronzes de les categories de blancs, blancs amb criança, negres joves, negres de criança, negres de guarda, rosats, escumosos joves, escumosos, reserva, escumosos gran reserva, escumosos antigues reserva, escumosos rosats, i els dolços, rancis o de postres.

El resultat es coneixerà el mes d’octubre juntament amb els premis especials.

Els tastos dels Premis Vinari 2020

!--akiadsense-->

Els tastos dels Premis Vinari són possibles gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de Vilafranca, la Wine Businese School, Riedel Euroselecció, l’Associació d’Enòlegs de Catalunya, l’Associació Catalana de Sommeliers, Cafès Novell, Torres, Sanmy, i Ocean 52.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa