VadeVi
Vins i Licors Grau s’incorpora als Vinari i patrocina el premi a la trajectòria professional
  • CA

!–akiadsense–>

La gran nit dels Premis Vinari 2017

!–akiadsense–>

El Premi a la Trajectòria Professional en el món del vi és sempre un dels reconeixements més emotius de la nit dels Vinari. En les sis edicions celebrades fins ara, s’ha lliurat a personalitats que d’una manera o altra han dedicat la seva vida al vi, ja sigui pel treball realitzat en un celler, en un territori vitivinícola del país, en l’àmbit de la investigació i la formació o dins el món de la sommelieria.

Enguany, aquest premi estarà patrocinat per Vins i Licors Grau, que s’incorpora al certamen per a continuar donant valor i visibilitzar els projectes més personals del sector vitivinícola de Catalunya. Precisament l’empresa familiar amb seu a Palafrugell ha celebrat recentment els quaranta anys de vida essent una de les botigues amb major nombre de referències de begudes de tot l’àmbit europeu.

Vins i licors grau

!–akiadsense–>

Aquest reconeixement a la trajectòriaprofessional en el món del vi es desvetllarà a la gala de lliurament dels Premis Vinari 2018, prevista per divendres 5 d’octubre a l’Auditori de Vilafranca del Penedès. L’acte serà retransmès en directe per Televisió de Catalunya.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa