VadeVi
Els Premis Vinari 2018 llueixen medalla a Vins i Licors Grau
  • CA
Cava Guilera el Gran Vinari Escumós està senyalitzat a la botiga de Vins i Licors Grau

!–akiadsense–>

El passat 5 d’octubre es van lliurar els Premis Vinari 2018, més de 100 vins amb un Vinari d’Or, de Plata i de Bronze. Els millors vins de Catalunya segons el criteri de més de 80 tastadors professionals que, totalment a cegues, van avaluar els 900 vins que es van presentar a concurs.

De la llista de guanyadors, més de la meitat els podeu trobar seguint aquest enllaç. Però si aneu fins a la botiga de Palafrugell, una de les botigues de vins més gran del món, segons Josep Roca trobareu els vins amb un Premi Vinari senyalitzats.

Vins senyalitzats amb el premi vinari que han rebut aquest 2018

!–akiadsense–>

És el cas, per exemple, del Merlot 2017 de Rovellats que es va endur un Vinari de Bronze en la categoria de Rosats. O l’Abadal picapoll blanc que va aconseguir un Vinari de Plata en la categoria de Blancs amb Criança.

Els Premis Vinari 2018 es poden localitzar fàcilment a Vins i Licors Grau

!–akiadsense–>

A les lleixes de Vina i Licors Grau hi trobareu també senyalitzat el Cava Col·lecció Brut Reserva 2012 de Vallformosa Cava que va aconseguir el Vinari d’Or en la categoria d’Escumosos Reserva.

Vins i Licors Grau senyalitza els vins amb un Premi Vinari 2018

!–akiadsense–>

Vins i Licors Grau ha pujat al carro dels Premis Vinari en aquesta edició de 2018 i és qui atorga el Premi Vins i Licors Grau a la Trajectòria Professional en el Món del vi que aquest any ha estat per Antoni Mata, segona generació del celler Recaredo i veritable impulsor de les bases que ara regeixen auest celler de Sant Sadurní.

!–akiadsense–>

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa