x

!--akiadsense-->

Zurito (carrer de la Rasa, 70), La Fàbrica (Rambla 270, Museu de la Ciència i de la Tècnica), La Nova (plaça Nova,3 i L’origen del vi (Passeig del Vapor Gran, als locals de l’edifici la fàbrica ‘La Auxiliar Tarrasense’ i que data de l’any 1857) són els establiments que opten aquest 2019 a ser el millor lloc de Terrassa per fer el vermut, un premi que dona Món Terrassa en el marc dels Premis Vinari de Vermuts. El guanyador es triarà per decisió popular. Podeu fer les vostres votacions a través del formulari que us afegim a continuació.

sss
La Fàbrica | Google Maps
zzx

Zurito!--akiadsense-->

ss

L’origen del vi!--akiadsense-->

xx

!--akiadsense-->

La Nova

!--akiadsense-->

La cinquena edició dels Premis Vinari dels Vermuts estrena seu. El concurs es farà a la Masia Freixa, que serà la seu del tast del dia 8 d’abril. Un panell format per una vintena de tastadors entre sommeliers, enòlegs, i periodistes especialitzats avaluaran a cegues. El resultat es coneixerà dijous dia 11 d’abril en un acte al mateix edifici i que conduirà l’actor Biel Duran

Les categories es divideixen en blancs, negres i reserva, però també d’altres estils. També es premiaran les millors etiquetes o packagins i de nou amb la col·laboració del Club del Barman es triarà el millor vermut per còctel. En paral·lel Món Terrassa i Tot Barcelona triaran quina és la millor vermuteria de les dues ciutats.

Una de les més destacades i que és una de les grans novetats, és que dia 4 de maig es farà una mostra popular inèdita dels vermuts premiats al Mercat de la Independència.

BASES LEGALS

1. Objecte

Món Terrassa, SL amb CIF B-66810987, C.P 08221 de Terrassa, realitza conjuntament amb el diari Vadevi.cat un concurs per escollir el millor local de vermut de Terrassa.

2. Característiques del concurs

2.1. Caràcter gratuït

La participació en la votació té caràcter gratuït, sens perjudici del deure d’acceptar i acomplir el que es disposa en aquestes bases.

2.2. Àmbit subjectiu

Podran participar-hi tots els usuaris que siguin majors de 18 anys.

2.3. Període de participació i vigència

Es podrà votar des del dijous 4 d’abril fins el dilluns 8 d’abril a les 12 hores.

2.4. Forma de participació

Els participants hauran d’omplir el formulari amb totes les dades requerides.

3. Requisits de participació

Les persones que desitgin participar han de complir els següents requisits:

a. L’usuari ha de tenir més de 18 anys.

b. Cada participant només podrà votar una vegada amb el mateix correu electrònic.

4. Protecció de dades de caràcter personal

El correu electrònic i totes les altres dades personals facilitades pels participants s’inclouran en un fitxer de dades titularitat de MÓN TERRASSA, SL, amb CIF B-66810987, i domicili a Terrassa, C.P 08221, la finalitat del qual serà la de gestionar aquest concurs, així com l’enviament de la informació comercial i les ofertes relacionades amb els productes que el grup gestiona.

5. Funcionament de la xarxa Internet

MónTerrassa.cat queda exonerat de tota responsabilitat en cas de mal funcionament de la xarxa Internet que impedeixi el normal desenvolupament del concurs per causes alienes a la seva voluntat i, especialment, per actes externs de mala fe. Tampoc será responsable pels problemes de transmissió o pèrdua de correu electrònic no imputable a aquesta.

6. Altres

Els participants queden, pel fet de presentar la seva participació, sotmesos a les bases exposades i vinculats a la interpretació que monterrassa.cat en faci.

Món Terrassa, SL es reserva el dret de modificar les condicions del present concurs en qualsevol moment, i fins i tot d’anul•lar-lo o deixar-lo sense efecte, sempre que hi concorri causa justificada.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa