VadeVi
Xavi Ramos (MontRubí): “El segell Vinari és garantia de qualitat i fa vendre”
  • CA
El Black va aconseguir el Vinari d'Or al Millor Negre jove 2019
El Black va aconseguir el Vinari d’Or al Millor Negre jove 2019

!–akiadsense–>

“El Black 2018 és un gran producte, i ara, gràcies als Premis Vinari, ho sap molta més gent!”, diu Xavi Ramos, responsable comercial de MontRubí. Aquest celler de Font-Rubí, al Penedès, es va endur l’any passat el Premi Vinari al millor vi negre jove per aquesta garnatxa feta en part per maceració pel·licular i en part per carbònica. El reconeixement, explica Ramos, ha esdevingut una eina de venda de pes.

“Els Vinari han fet d’altaveu de qui som i han donat visibilitat a un dels productes de casa; una bona campanya de màrqueting que ha contribuït a exhaurir la producció abans del que havíem venut altres anyades”, comenta Ramos. De fet, explica, hi ha força gent que ha arribat al producte gràcies a la medalla d’or adhesiva que llueix sobre les ampolles del Black: “Les persones que se situen davant un lineal d’ampolles de vi buscaran garanties, i una medalla d’or ho és”. I continua: “El segell Vinari és garantia de qualitat i fa vendre”.

“El reconeixement també ens ha ajudat a posicionar-nos com a marca”, continua Ramos, “i això és positiu perquè ens permet mostrar no només el producte guanyador, sinó tota la gamma de productes que elaborem al celler”.

La cursa pels Premis Vinari 2020 està oberta i les inscripcions es poden formalitzar seguint aquest enllaç.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa