VadeVi
Batea Sense Blanc 2018, el vi de mínima intervenció que agradarà a tothom
  • CA
Batea Sense Blanc 2018

!–akiadsense–>

Batea Sense Blanc 2018

100% garnatxa blanca.

Ecològic, sense filtrar I sense sulfits afegits

Celler de Batea (DO Terra Alta)

Preu aprox.: 7,50 euros

Tel.: 977 43 00 56

Mail: [email protected]

Web: http://www.cellerbatea.com/es/

El Celler de Batea (Terra Alta) ha tret al mercat dos vins de mínima intervenció (els mal anomenats ‘naturals’), el Batea Sense Blanc 2018, un monovarietal elaborat amb garnatxa blanca i el Batea Sense Negre 2018, també monovarietal i elaborat amb garnatxa negre. Amb aquests vins que són ecològics i aptes per a vegans, el celler vol arribar als consumidors que cada vegada són més sensibles als productes ecològics i el més naturals possibles, a més de ser una opció de qualitat pels al·lèrgics als sulfits o que pel seu estil de vida consumeixen vins de mínima intervenció.

També volen reafirmar el seu compromís amb la innovació i amb la Responsabilitat Social Corporativa, doncs amb ells col·laboren amb l’acció “Creuem l’estret nedant per l’ELA” per recaptar fons per a la Fundació Miquel Valls que lluita contra l’ELA (Esclerosi Lateral Amiotròfica).

El Batea Sense Blanc 2018 té menys de 10 mg/l de sulfits i no ha estat filtrat, fet que queda reflectit per l’aspecte tèrbol que presenta al servir-lo a la copa, on hi apreciem un groc pàl·lid amb reflexes verdosos.

En nas és intens i afruitat. És ple d’aromes de fruites blanques, pera i poma, de fruites d’estiu, albercocs, acompanyades de notes anisades i d’herbes seques, formant tot plegat un conjunt molt atractiu.

L’entrada en boca és molt agradable, amb una acidesa viva de marcat caràcter cítric que el fa molt refrescant, l’allarga i el fa terriblement llaminer. El pas de boca és un festival d’aromes afruitades amb un final llarg i marcat per un punt balsàmic.

És un dels vins de mínima intervenció dels millors que he tastat, d’aquells que agradaran a tothom per la seva frescor i el seu caràcter afruitat que el converteixen en un vi idoni per combatre les calors de l’estiu. Un vi que farà reconciliar a molta gent amb males experiències amb aquesta mena de vins. I com succeeix en tants vins del Celler de Batea la seva relació qualitat preu és excepcional. Estem davant d’un altre vi d’aquells que val molt més del que costa.

L’únic problema d’aquest vi és que l’ampolla s’acaba aviat!

Tot i que és un molt bon vi per prendre com a aperitiu, mentre es cuina, com a copa de mitja de tarda, etc., és un vi idoni per acompanyar tota mena de crustacis i mariscs. Si l’acompanyeu amb ostres li rendireu amor etern.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa