VadeVi
Rosat de Mitjanit, per si has d’agafar el Tren de Mitjanit
  • CA
Rosat de Mitjanit

!--akiadsense-->

Rosat de Mitjanit

100% garnatxa peluda

Celler Vinyes Domènech (DO Montsant)

Preu aprox.: 12,75 euros

Tel.: 670 37 58 28

Mail: [email protected]

Web: https://www.vinyesdomenech.com/ca/

Si et sents atrapat pel teu propi malson i tens ganes de cridar, si et trobes sola o sol, si et sents enganyat/da quan et mires al mirall, si no en tens prou en somniar i necessites desfer-te del pes que et lliga el cor, si ets llunàtic/a i estàs espantat/da, si vius als núvols i estàs deprimit/da, si tens el cor solitari o si la boira ja t’ha acompanyat, sàpigues que cada dia en algun lloc surt el tren de mitjanit. Només cal que posis un ampolla de Rosat de Mitjanit a la motxilla, cerquis el lloc d’on surt i pugis al tren.

Mentre fas via, el fruit de les vinyes de garnatxa peluda d’alçada de la Serra de Llaberia, d’un intens i seductor color gerd, net i brillant, t’omplirà els sentits d’ aromes de fruites vermelles silvestres, maduixes, gerds, groselles, fresques i llamineres que combinades en una harmonia fantasiosa amb notes florals i delicats tots balsàmics, d’herbes remeieres, et recordaran les olors dels paisatges mediterranis.

Quan en facis un glop, et sorprendrà la seva entrada àmplia i et seduirà amb una acidesa molt ben equilibrada, que et donarà frescor, mentre sents el seu tacte càlid i la seva textura untuosa. En el pas de boca, el Rosat de Mitjanit et captivarà amb el seu taní sedós, mentre et va desgranant els secrets més amagats del seu caràcter afruitat silvestre i sempre matisat per les notes balsàmiques. Un toc salí marcarà el final del seu recorregut.

Un cop empassat, només et quedarà la persistència de les seves aromes i sabors que t’acompanyaran mentre penses si en fas un altre glop, alhora que desitges que l’ampolla no s’acabi.

Assaborint el Rosat de Mitjanit, mentre vas fent el teu viatge, per l’imaginari et passaran aquells plats que t’agradaria compartir amb ell, com una bona pasta italiana artesana cuita al dente amb un ragú de vedella blanca o bé un arròs, tan se val si només mariner o mar i muntanya. També pensaràs que bo hagués estat amb aquell tàrtar de tonyina vermella amanit amb la salsa de soja i wasabi. O fins i tot amb l’amanida tèbia de perdiu i ceps escabetxada amb salsa de cítrics,….

(nota de tast basada en la lletra de la cançó El Tren de Mitjanit del conjunt Sau)

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa