VadeVi
Segura Viudas Brut Rosé, suma de finor i glamour
  • CA

Des de ja fa un bon grapat d’anys que tinc l’oportunitat de seguir de ben a prop la trajectòria d’aquestes caves penedesenques i poder constatar l’evolució dels seus vins i caves. Un dels mèrits més grans d’aquestes caves és que malgrat elaborar milions d’ampolles, els seus caves són d’una gran qualitat, trencant la creença popular de que elaborar quantitat està renyit amb la qualitat, un estigma que també pateixen alguns altres grans cellers i caves d’arreu. Estar present en els lineals de les cadenes de gran distribució no és un problema, sempre i quan el preu reflecteixi el valor real de mercat. Si fa algunes setmanes destacava l’elegància del Segura Viudas Brut Reserva 2020, avui és el torn de destacar la finor del seu nou cava Brut Rosé.

El Segura Viudas Brut Rosé és un cava jove, la seva criança mínima és de 12 mesos, amb una bombolla abundant, viva i ben present, que conjuntament amb la seva acidesa i el seu perfil aromàtic, afruitat i llaminer, definit per tot un reguitzell d’aromes de fruites vermelles, maduixes, gerds, groselles, magranes, i el seu final dolcenc li atorguen un caràcter alegre i festiu, és fàcil de beure i té la capacitat de seduir tota mena de paladars. Aquest cava s’elabora amb un cupatge format per les varietats trepat (40%), pinot noir (40%) i garnatxa negra (20%).

Si a més li afegim la seva nova imatge, amb una estètica sofisticada, moderna i minimalista, que manté la tradició del celler donant protagonisme a l’emblemàtic escut de l’Heretat i dona protagonisme al color rosat pàl·lid del cava, el Segura Viudas Brut Rosé es converteix en un candidat idoni per estar present en els nostres moments de joia, podent gaudir-lo a tota hora i en tot moment.

La seva joventut i el seu carbònic el converteixen en un cava idoni per acompanyar tota mena d’aperitius, canapès, “montaditos” o plats lleugers.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa