VadeVi
Vermut Miró Rojo Fusión by Paco Pérez, novedós i sofisticat
  • CA
MIró Rojo Fusión

!--akiadsense-->

El retorn del vermut com a beguda de moda que estem vivint des de fa alguns anys ha comportat que s’hagin revisat moltes fórmules i s’hagi apostat per la innovació, cercant noves i enginyoses combinacions dels botànics (les herbes aromàtiques, les espècies, etc.) per aconseguir productes que sedueixin amb més força als consumidors i que ofereixin lligams amb la cocteleria i la gastronomia, obrint-li nous horitzons de consum.

Vermuts Miró ha fet una aliança amb el famós xef Paco Pérez, reconegut amb cinc estrelles Michelin, per crear un vermut que representi una experiència gastronòmica fruit de la fusió dels caràcters i les personalitats de l’elaborador de vermut i del xef. Una barreja de caràcters, de sabors i de sensacions on es posa en valor la tradició i l’autenticitat de Vermuts Miró i la creativitat i sensibilitat del xef Paco Pérez.

El resultat és un vermut elaborat a doble maceració, d’una banda la maceració amb herbes aromàtiques tradicional de la recepta familiar dels Miró i d’altra banda una segona maceració amb olives arbequines potenciades amb farigola. La sorpresa en el tast d’aquest vermut és que en tot moment es perceben les aromes i el gust de les olives arbequines sense que n’hi hagi cap a la copa.

Servit a la copa aquest vermut presenta el típic color vermell robí amb reflexos teula. Net i brillant, deixa una abundant llàgrima d’evolució lenta a la copa.

Només servir-lo a la copa ja ofereix unes intenses aromes que recorden de manera clara i nítida les olives arbequines acompanyades de notes balsàmiques, de plantes aromàtiques, en especial de farigola, però també de romaní i llorer i alguns tocs anisats.

Té una entrada en boca voluminosa amb un pas de boca sedós i marcat un toc salí i per les aromes dels seus botànics que ja marcaven la fase nasal, farigola, romaní, llorer i les aromes anisades, acompanyades de records cítrics, de pell de taronja, amb un final marcat per les aromes de regalèssia. Tot el conjunt sempre acompanyat de les omnipresents notes d’oliva arbequina.

És un vermut novedós i sofisticat, amb el toc creatiu proposat pel xef Paco Pérez que de ben segur despertarà la curiositat de més d’un, quan en tastar-lo percebi les aromes de les olives i no les vegi pe enlloc.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa