VadeVi
[vídeo] Tast comentat del Secret del Priorat 2018
  • CA

El sommelier Ramon Roset tasta i conversa amb Jordi Foraster, enòleg de Família Torres Priorat, sobre un dels vins icònics del seu projecte prioratí, el Secret Priorat de l’anyada 2018.

“És un vi intens, aromàtic, amb fusta ben integrada…, un Priorat molt fàcil i molt modern” que pretén “que la varietat s’expressi i sigui d’accés immediat”, diran en la conversa. Us convidem a veure el vídeo sencer i descobrir els detalls d’aquest cupatge prioratí.

Secret del Priorat 2018 (DOQ Priorat) és un cupatge que s’elabora sobretot amb les varietats garnatxa i carinyena (amb petits percentatges de cabernet sauvignon, merlot i sirà) nascudes de diverses parcel·les del Lloar, el Molar, Bellmunt, Porrera, Torroja, Poboleda… “un “puzzle” amb el què volem donar visibilitat a tota la realitat del Priorat”, dirà l’enòleg.

El nom del vi, segons els elaboradors, “evoca la bellesa i la màgia del Priorat, un lloc en què, a cada instant, amb petits detalls, la natura ens descobreix els secrets d’aquesta terra”. I l’etiqueta plasma les primeres flors dels vells ametllers que creixen amb els ceps.

El vi de Família Torres Priorat, Secret del Priorat 2018 | captura

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa