[vídeo] Tast comentat del Segura Viudas Brut Reserva 2020

Miquel Salarich, director tècnic de Segura Viudas, detalla la singularitat del seu Brut Reserva 2020, guanyador d'una medalla d'or als Premis Vinari 2021

El sommelier Ramon Roset tasta i comenta amb Miquel Salarich, director tècnic de Segura Viudas, el seu Brut Reserva 2020. Un vi que defineixen com a elegant, fresc i amb una textura que el fan un producte especial, elaborat a partir d’un cupatge molt singular amb vuit vins diferents i el most de les ‘primeres’ premsades.

Podeu escoltar la conversa sencera al vídeo que us compartim a continuació.

Segura Viudas Brut Reserva

Notes informatives del vi Segura Viudas Brut Reserva 2020

  • Varietats: 50% macabeu 30% xarel·lo, 20% parellada.
  • Un mínim de 15 mesos de criança en contacte amb els pòsits, en condicions de foscor i tranquil·litat totals, a 20 metres sota terra i a una temperatura constant d’entre 14 i 16ºC.
  • El predomini del raïm macabeu aporta una acidesa equilibrada i les característiques afruitades. És també responsable de la finor aromàtica i l’elegància que busquem a les nostres creacions.
  • La primera i la segona fermentació es duen a terme utilitzant soques pròpies de llevat. El cupatge es fa a partir de vuit vins diferents, quatre dels quals, un cop completada la primera fermentació, envelleixen als seus pòsits, en bota, durant tres mesos.
  • Reconeixements: Medalla d’or en la categoria d’escumosos joves dels Premis Vinari 2021 i plata al Concurs Mundial de Brussel·les 2021.

Nou comentari