VadeVi
‘Biblioteques amb DO’ s’instal·la aquest mes d’agost a la Terra Alta

Un estiu més, el cicle Biblioteques amb DO arriba a la Biblioteca Municipal de Gandesa. Aquest projecte, que enguany suma la novena edició, porta la cultura del vi a les biblioteques públiques de Catalunya per reforçar els coneixements del món del vi entre els assistents a través d’un programa d’activitats culturals variades i per a tots els públics.  

Enguany, les activitats tindran lloc els dimecres 11 i 18 d’agost. La primera trobada, prevista per les 17h de la tarda, oferirà un taller infantil de pintura amb vi i reciclatge de taps de suro a les piscines municipals de la capital terraltina.

Dimecres 18 (19h) serà el torn dels adults amb l’activitat Vi entre Vitrines. El Món del vi en les col·leccions d’art dels museus catalans. Una xerrada per descobrir el patrimoni cultural català relacionat amb la temàtica vinícola. L’acte estarà conduït per l’historiador de l’art Oriol Gasulla, acompanyat del pagès i pintor Pere Royo, i maridat amb vins de la Denominació d’Origen Terra Alta.  

VIII Concurs de Fotografia Biblioteca amb DO  

D’altra banda, també aquest mes d’agost es posa en marxa el Concurs de Fotografia Biblioteca amb DODe l’1 d’agost al 30 de setembre, els participants podran presentar les seves fotografies, que hauran d’anar lligades al món del vi a la Terra Alta, des de les vinyes o els cellers, fins a l’enoturisme a la comarca. Per participar-hi, s’hauran de publicar les fotos a Facebook, Twitter o Instagram amb el hashtag #biblioDOTerraAlta2021 i etiquetant i mencionant a la Biblioteca de Gandesa. Podeu consultar les bases del concurs a www.gandesa.cat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa