VadeVi
Nou maridatge d’artistes i vi al ‘Vilafranca Aparador d’Art Contemporani’

Aquesta setmana s’ha presentat el Vilafranca Aparador d’Art Contemporani, el VAAC, una iniciativa impulsada pel Casal del municipi penedesenc que pretén dinamitzar els locals comercials en desús del centre de la vila i que, enguany, en la seva segona edició, ha anunciat que donarà veu a “artistes joves i a cellers emergents” del territori.

La proposta s’estrena el 24 de febrer i s’allargarà durant tots els divendres de març, el 14 i 21 d’abril. Dies durant els quals es podran visitar les obres creades per nou artistes -David Mocha, Elenamusa, Jaume Amigó, Mario Pasqualotto, Mayte Vieta, Neus Villar, Pere Pascual, Xavi Muñoz, Pere Raventós i Aida Pallás- i que s’acompanyaran dels productes que elaboren cellers com el Celler Cairons, Enlaire Vins, Celler Eravi, La Fita, Les Iaies i Mulet Viticultors.

Promoció del talent en l’art i en el món del vi

El VAAC és una iniciativa del Casal de Vilafranca juntament amb els Serveis de Promoció Econòmica i Comerç i de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca i PalmaDotz. Precisament, la presentació de la segona edició ha anat a càrrec del president i del gerent del casal, Marcel Esteve i Salvador Casals, dels regidors de Promoció Econòmica i Comerç i Cultura, Joan Manel Montfort i Ricard Rafecas, i d’Anna Rovira de PalmaDotze.

El VAAC “és un projecte que encerta de ple en els objectius de dinamitzar els locals buits, promoure el talent en l’art i en el món del vi”, compartia Joan Manel Montfort durant la presentació del projecte. I s’hi sumava el regidor de Cultura, Ricard Rafecas, apuntant que “quan una iniciativa repeteix dues edicions, ja s’hi queda” i assenyalava el fet que és un projecte que compta amb gent darrera per fer-lo quedar i consolidar.

Sigui com sigui, aquesta segona edició donarà el tret de sortida el divendres 24 de febrer a dos quarts de vuit del vespre al vestíbul del Casal de Vilafranca, on hi haurà una festa d’inauguració i, posteriorment, es farà la primera visita guiada pels aparadors d’enguany. Per participar-hi cal inscripció prèvia a l’app del casal o a les oficines de l’entitat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa