VadeVi
Joc interactiu de vins al Bages i Divendres Divins a Pradell
  • CA

L’agenda d’activitats al voltant del vi continua omplint-se de propostes interessants per gaudir i tenir en compte aquest cap de setmana. D’entrada, avui divendres 5 d’agost, la Denominació d’Origen Montsant se suma un cop més al cicle Divendres Divins.

Així, a partir de les à 19:30h els artistes Guillem Anguera i Xavier Pié n’amenitzaran els assistents a Pradell de la Teixeta amb la seva proposta de música folk, que serà maridada amb els vins Montsant. Prèviament, s’oferirà una visita guiada pel poble.

Divendres Divins, que celebra enguany la seva 7a edició, reprén la seva activitat en pro de posar en valor les comarques tarragonines, com són els espais patrimonials, les denominacions d’origen i els artistes del territori, i convertir-los en un atractiu turístic i cultural durant el període estival.

Vi DO Montsant
La DO Montsant, present en diverses activitats culturals aquest estiu | DO

Al Bages estrenen joc interactiu

La Ruta del Vi de la Denominació d’Origen Pla de Bages estrena aquest primer cap de setmana d’agost un nou joc interactiu per donar a conèixer els wine bars i la cultura del vi al territori.

La proposta digital i interactiva estarà disponible a través d’un enllaç QR en un total de sis establiments de la comarca (Abadal, Collbaix, Espai Artium, Fargas-Fargas, Oller del Mas i Mas de Sant Iscle) i permetrà, a través d’un qüestionari amb preguntes i respostes breus, compartir informació sobre els wine bars i els seus cellers, amb les curiositats i la història que defineixen i caracteritzen cada espai. Es tracta d’una nova iniciativa que introdueix la digitalització i la gamificació en l’experiència enoturística.

Fargas Fargas
Enoturisme al celler Fargas- Fargas | cedida

Sorteig de sis experiències

Totes les persones que completin el joc interactiu podran entrar al sorteig de sis experiències enoturístiques de la Ruta del vi de la DO Pla de Bages. Podran participar fins a sis vegades, una per a cada wine bar visitat, atès que les preguntes varien de celler en celler. El sorteig serà l’1 de desembre, fet que facilita la visita als cellers aquest estiu, coincidint amb l’inici de la verema, o bé a la tardor.

La Ruta del Vi de la DO Pla de Bages compta actualment amb una quarantena d’establiments adherits entre cellers, restaurants, allotjaments, guies i formadors, agències de viatges i equipaments del territori. Tot el detall de les activitats programades i els agents actius es poden consultar a la seua pàgina web.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa