VadeVi
Dones del vi de Lleida protagonitzen el cicle de maridatges ‘D’vines’

Lleida inicia un nou projecte que uneix el vi i dones del vi d’aquest territori vitivinícola. El cicle ‘D’vines’ proposa gaudir de sessions de maridatge guiades per Gemma Plaza (Grup Tomàs Cusiné), Pilar Salillas (Lagravera), Núria Bigorra (Terrer de Pallars), Judit Sogas (Rubió de Sols) i Sara Jové, durant les quals, s’oferiran degustacions i vins, molts dels quals seran de la Denominació d’Origen Costers del Segre. La proposta, organitzada per la consultora gastronòmica Como Pomona, tindrà lloc aquest proper mes de març al restaurant L’Espurna.

L’estrena la protagonitzarà Gemma Plaza el proper dijous 3 de març. L’enòloga conduirà l’esdeveniment gastronòmic que combinarà vins dels cellers Tomàs Cusiné, Cérvoles i Castell de Remei amb les propostes culinàries del xef Jesús Gimena. Una setmana més tard, el 10 de març, serà el torn de Pilar Salillas, directora general i enòloga del celler LaGravera, que explicarà les propostes vinícoles del seu celler pel sopar de tast. La tercera setmana del març, dijous 17, Núria Bigorra, enòloga i vinyatera que ha recuperat antigues vinyes locals, dirigirà el tast que maridarà els vins del seu celler Terrer de Pallars i Cota 730 amb la cuina de L’Espurna. 

El cicle de maridatges seguirà divendres 25 de març amb vins del celler Rubió de Sòls, amb la Judit Sogas al capdavant i les seves apostes per vins que respecten la natura, alhora que reivindiquen l’emblemàtic paisatge del municipi de la Noguera de Rubió de Baix. Finalment, Sara Jové, gerent del celler Mas Blanc i Jové, presentarà els seus vins amb caràcter i personalitat que es combinaran amb les degustacions preparades per Jesús Gimena que tancaran aquesta proposta gastronòmica.

Aquests sopars de maridatge inclouran cinc degustacions i cinc tastos de vins pel preu de 45 euros. Tindran lloc tots els dijous del mes de març a les 20.30h (excepte el del divendres 25) al restaurant L’Espurna (C/ Salmerón, 9) de Lleida. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa