La Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç de Barcelona, impulsen el distintiu de “Compromís per la sostenibilitat Biosphere”.  Un reconeixement, que té per objectiu fomentar les bones pràctiques en gestió sostenible de les empreses turístiques i serveis. Des del 2017 el Consorci de Promoció Turística del Penedès és l’ens gestor territorial del Compromís Biosphere al Penedès, que vol estendre la cultura de la sostenibilitat turística a les empreses, serveis turístics i destinacions. Un programa que té com a principal finalitat implementar una gestió més sostenible en tots els agents d’una destinació turística.

Enguany, tot i ser un any de gran complexitat i excepcionalitat en el sector turístic, les establiments i entitats han seguit treballant de valent per aplicar els diferents manuals i garantir un compliment de la metodologia per a la qualitat i sostenibilitat dels seus serveis turístics. A més a més, una dotzena de noves empreses i entitats s’han adherit al programa. Així doncs un total de 60 establiments, molts dels quals són del món de la vinya i el vi participen actualment del programa Biosphere i aquesta és la millor mostra de compromís per part dels agents de la destinació tant públic com privats.

Les entitats i establiments distingits el 2020 son: Albet i Noya, Autocars Vendrell, Barraca entre Vinyes, Bikemotions, Ca la Laia, Ca l’Helena, Cal Negri, Can Bas Domini Vinícola, Can Japet, Can Vital, Cava & Hotel Mas Tinell, Caves Vilarnau, Celler Can Marlès, Celler Carol Vallès, Celler Eudald Massana Noya, Celler Parató, Centre d’Interpretació de l’Aviació Republicana i Guerra Aèria, Centre d’Interpretació del Castell de Gelida, Centre D’interpretació Aula Funicular, Conjunt Monumental d’Olèrdola, Consorci de Promoció Turística del Penedès, Família Torres, Freixenet, Giró del Gorner, Gramona, Gremi d’hostaleria i turisme de l’Alt Penedès, HD Riudebitlles, Heretat Segura Viudas, Hotel fonda Neus, Jean Leon, Llopart, Major 33, Mas Llagostera, Masia Cal Dragano, Masia Spa Can Pascol, Oficina de Turisme de Sant Sadurní d’Anoia, Oficina de Turisme de Subirats, Batllori, Parc del Foix, Parés Baltà, Penedès 360 Challenge, Pere Ventura, Quatre Passes serveis ambientals, Cal Tomàs, Recaredo, Vins el Cep, VINSEUM – Museu de les Cultures del Vi de Catalunya.

Nou comentari

Comparteix