Vinyes Domènech ha acollit aquest cap de setmana una experiència basada en els sentits que ha combinat vins, gastronomia i botànica. El propietari del celler, Joan Ignasi Domènech, i la xef de les flors, Iolanda Bustos, han guiat una jornada que ha començat a les vinyes i que ha finalitzat amb un maridatge entre receptes úniques i vins nascuts a la propietat.

L’activitat va iniciar-se amb una caminada per la serra de Llaberia, on es va convidar les persones assistents a captar les olors de les plantes silvestres i entenent la relació que s’estableixen amb els ceps.


Després, va venir l’hora del menú sensorial botànic, consistent en aperitiu, entrant, principal i postres, elaborats perquè maridin, cadascun d’ells, amb els vins de Vinyes Domènech.

Els vins van estar sempre presents durant tota la jornada, que va finalitzar amb totes les persones assistents entaulades sota unes haimes, gaudint del maridatge a l’esplanada del celler i d’unes privilegiades vistes a paisatges de vinya que abracen l’entorn.

Els vins van estar sempre presents durant tota la jornada, que va finalitzar amb totes les persones assistents entaulades sota unes haimes, gaudint del maridatge a l’esplanada del celler i d’unes privilegiades vistes a paisatges de vinya que abracen l’entorn.

