Juvé & Camps obre per primera vegada les seves portes al públic per compartir una exclusiva proposta d’enoturisme de caràcter experiencial, dirigida a particulars i a grups privats de dimensió reduïda. Tal com apunta Meritxell Juvé, Consellera Delegada del celler, “després d’un segle entrant a les cases dels nostres clients, avui us convidem a entrar a la nostra”.

Ruta Gran Reserva descobreix l’ànima de Juvé & Camps

Juvé & Camps convida a descobrir el lloc en el qual el temps i el silenci forgen el caràcter únic dels seus Caves Gran Reserva. Una visita exclusiva, participativa i experiencial a la zona més especial del celler, en la qual els sentits hi juguen un paper protagonista.

En aquest itinerari, el visitant descobrirà de la mà d’un guia les caves centenàries de Juvé & Camps, on hi fan criança més de 12 milions d’ampolles. A més a més, podrà experimentar un desgorjament artesanal i un tast entre rimes d’un Cava Gran Reserva, així com gaudir d’una proposta enogastronòmica a partir de l’harmonia de tres dels millors Caves del celler -Essential, Blanc de Noirs i Gran Juvé- amb una cuidada selecció de productes artesanals i de proximitat del Penedès.

D’altra banda, i en un futur proper, el celler preveu incorporar a aquesta “ruta” una nova experiència: la Ruta Terroir, que permetrà als visitants realitzar un recorregut experiencial per les vinyes de Propietat d’Espiells, l’ànima de Juvé & Camps.

Juvé & Camps Ruta Gran Reserva

  • Preu: 45€ per persona
  • Degut a les restriccions actuals que marca la Covid-19, les visites es limitaran a grups de 6 persones
  • És imprescindible fer reserva prèvia a través de la seva pàgina web.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa