VadeVi
La Carretera del Vi recupera la ‘Festa de la Floració’
  • CA

Els cellers de La Carretera del Vi reprenen la seva festa anual després de 2 anys sense poder-se realitzar a causa de la situació pandèmica. Així, el proper 4 de juny tindrà lloc la 3a edició de la Festa de la Floració a Finca Viladellops de Sant Miquel d’Olèrdola. A partir de les 18:30h de la tarda i fins passada la mitjanit, el celler i l’entorn del singular municipi, acollirà la trobada que celebra l’inici de l’estiu amb un showroom de vins i caves Premium dels 13 projectes que en formen part, un sopar/còctel i una festa amb DJ.

Mostra de vins i caves, música i espai de chill out

La festa s’iniciarà a les 18.30h amb una mostra on els assistents podran tastar els vins i caves de més alta gamma dels 13 cellers de La Carretera de Vi –Mas Bertran, Rovellats, Parés Baltà, Colet, La Xarmada, Família Torres, Mastinell, Bodegues Pinord, Torreblanca, Viladellops, Torre del Veguer, Puig Batet i Hospital de Sitges. Un showroom on els mateixos elaboradors seran els que serviran i donaran a conèixer els vins als assistents.

En paral·lel, s’hi oferirà diverses activitats enoturístiques, música en directe i zones chill out per gaudir de l’entorn i les vistes que envolten la finca de Viladellops. L’espai de la festa també es decorarà amb motius que recorden a la primavera i la floració de la vinya.

Després del tast, es donarà la benvinguda a la nit amb un sopar/còctel, durant el qual, també es podran degustar els vins i caves dels cellers de La Carretera del Vi. Per acabar la festa, els assistents gaudiran d’una sessió DJ fins passada la mitjanit.

Les entrades es poden comprar per un preu de 60€ a la web de La Carretera del Vi o directament a través dels cellers de la ruta.

La Festa de la Floració és una celebració anual que organitzen els cellers La Carretera del Vi, la wine road penedesenca que uneix les vinyes del territori amb el mar Mediterrani. Les anteriors edicions van tenir lloc als cellers Torre del Veguer (2018) i Família Torres (2019).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa