VadeVi
Localitzades les vinyes de la sèrie d’èxit ‘Els hereus de la terra’
  • CA

Les finques Serral del Vell i Ribalta de Recaredo han estat alguns dels escenaris escollits per enregistrar la sèrie televisiva Els hereus de la terra, novel·la homònima de l’escriptor Ildefons Falcones i seqüela de La Catedral del Mar, que aquests dies està triomfant a la petita pantalla a través de la plataforma Netflix.

Els responsables de la localització van escollir aquestes vinyes penedesenques -situades entre els termes municipals de Sant Sadurní d’Anoia i Torrelavit- per la seva “riquesa paisatgística i la bellesa que conformen el mosaics de vinyes velles i boscos mediterranis, amb la muntanya de Montserrat com a teló de fons”, en paraules del propi celler.

La sèrie es va estrenar el 15 d’abril i consta d’una única temporada de vuit episodis. Està protagonitzada per David Solans, Yon González, Michelle Jenner, Elena Rivera, Rodolfo Sancho i Pere Arquillué, entre d’altres. 

L’actor Yon González en un dels moments de la trama | cedida

Els Hereus de la Terra trasllada a la Barcelona medieval del 1387 i narra les vivències d’Hugo Llor, un jove que somia convertir-se en un artesà constructor de vaixells i que haurà de fer front a constants adversitats. El protagonista es veurà obligat a abandonar el barri barceloní de la Ribera i buscar feina al costat de Mahir, un jueu que l’introdueix en el cultiu de la vinya.

Produïda per Netflix, TV3 i Atresmedia i sota la direcció de Jordi Frades, el rodatge de “Els hereus de la terra” va iniciar-se el 6 de novembre de 2020 i va finalitzar el 5 de març del 2021, temps durant el qual es van realitzar gravacions a la ciutat de Barcelona, al Penedès, Girona, Tortosa i Tarragona.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa