VadeVi
Mas Blanch i Jové estrena l’exposició “Diàlegs amb la Terra”

Joanpere Massana presenta al celler Mas Blanch i Jové el projecte “Diàlegs amb la terra”, una selecció d’obres que volen dialogar i integra-se amb els paisatges de les vinyes. L’artista reflexiona sobre la fragilitat de la vida a partir de l’evocació d’allò efímer, delicat.

La instal·lació ha estat creada a partir d’un espai i barreja obres de gran format de la seva sèrie Aire i complementa el discurs amb assemblatges de la sèrie El llibre de les flors, que fan clara referència, pels materials emprats -normalment de rebuig: fustes velles trobades, antigues joguines de fusta en desús, cicatrius del temps, etc.-, a la idea de l’efímer. Són objectes, formes, escultures amb voluntat bi-tridimensional, i on la policromia, les incisions, els escrits i reflexions sobre elles mateixes tenen una voluntat tautològica.

Massana ha aconseguit crear un ambient en sintonia amb l’entorn i en connexió en la terra i realitzar una proposta poètica sobre la reflexió i la importància d’aturar-se en el camí per degustar les petites grans coses que tenim al nostre entorn.

L’artista farà una visita guiada dia 12 de juny a les 12 del migdia, i coincidint amb la cita s’oferirà als assistents un tast de vins del celler. Malgrat és una activitat oberta a tothom i gratuïta, les places són limitades i caldrà reserva prèvia.

Aquesta sèrie es podrà veure a l’octubre a la galeria Art Enllà, al barri de Gràcia de Barcelona. A l’octubre, novembre, Massana viatjarà amb la Fundació Lluís Bassat a Cracòvia i Varsòvia, amb algunes de les obres de gran format que ha adquirit aquesta fundació recentment. També properament presentarà una exposició individual a la galeria Anquins de Reus, que el presentarà en diferents fires internacionals. I també amb la 100 Kubik Gallery de Colonia i Maria Ares Gallery de Lugano.

Aquesta exposició inaugura la temporada d’estiu a Mas Blanch i Jové, que també està programant pels propers mesos activitats com ara concerts o performances, entre d’altres.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa