Després de dos anys sense poder-se fer, aquest divendres 29 de maig, la Plaça de l’Església de Porrera s’ha tornat a emplenar d’entusiastes dels vins de carinyena per tastar les darreres anyades que els cellers d’aquesta vila prioratina han elaborat.

Per dotzena vegada, el cellers de Porrera han fet pinya per celebrar una gran festa al voltant dels seus vins de carinyena, tan els més joves, els que encara estan dins de les botes o acabats d’embotellar, com alguns vins d’anyades anteriors, detall dels cellers cap als visitants.

| Ramon Roset

Les aromes de carinyena han envaït l’ambient de la plaça en un esdeveniment on no hi ha faltat de res. D’una banda els cellers del poble oferint les seves carinyenes a uns visitants feliços de poder-se retrobar i gaudir de bons vins i per altra banda l’organització ha posat tot allò que calia perquè els visitants estiguessin confortables. Tot l’acte ha estat amenitzat per un quartet que ha tocat música en directe. L’ambient ha estat genial en tot moment.

Música en directe ha amenitzat la trobada | R.R.

La Plaça de l’Església ha resultat ser un magnífic emplaçament per aquest esdeveniment, no només per l’encant propi de la plaça sinó perquè malgrat el nombrós públic, la circulació ha estat prou fluida en tot moment. Des del primer moment els assistents han pogut acompanyar els vins amb un generós servei de tall de pernil en directe que ha funcionat com un rellotge fent que les cues fossin gairebé anecdòtiques i un càtering abundant i ben elaborat però amb una tria de plats de difícil servei en un esdeveniment com aquest i on la majoria de plats no eren els més adients per acompanyar les magnífiques carinyenes que els cellers oferien.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa