VadeVi
Torna ‘La Verema del Cava’ a quinze cellers del Penedès
  • CA

Amb l’arribada de la verema, quinze cellers del Penedès activen un any més la iniciativa ‘La Verema del Cava. Una proposta que sota la coordinació dAECAVA, l’associació d’elaboradors de cava, servirà per gaudir i celebrar l’arribada de la verema amb un ampli ventall d’activitats que tindran lloc els caps de setmana del 5 al 26 de setembre.

Els quinze cellers participants d’enguany són: Agustí Torelló Mata, Batllori, Bodegues Sumarroca, Bolet, Juvé & Camps, Cava Guilera, Cava Rovellats, Caves Vilarnau, Codorníu, Covides, Giró del Gorner, Giró Ribot, Masia Torreblanca, Segura Viudas i Vins el Cep.

Durant aquests dies de setembre, s’oferiran concerts entre vinyes, esmorzars de pagès, sortides per la natura amb bicicletes, brunchs i dinars entre ceps, sopars sota les estrelles, nordic walking per camins rurals i moltes altres propostes singulars. Les activitats de ‘La Verema del Cava’ estan pensades per a tots els públics i totes elles tindran lloc a l’aire lliure, amb aforaments reduïts i reserva prèvia.

Es pot consultar les activitats i comprar entrades seguint aquest enllaç. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa