Bones maduracions del trepat a la Conca de Barberà

"Serà un any de qualitat molt bona, el raïm està sa i en quantitat, la collita serà similar a altres anys", diu el president Ricard Foraster

A la DO Conca de Barberà, amb el trepat com a varietat identitària -el 95% de la producció global es concentra en aquesta comarca-, també valoren les bones condicions de maduració que presenta el raïm. “Serà un any de qualitat molt bona, té bona pinta, tot està sa i bé, i en quantitat, la collita serà normal, similar a altres anys”, diu el seu president, Ricard Sebastià Foraster.

La producció de raïm a la DO Conca de Barberà ronda el milió i escaig de quilos. La verema en aquesta zona també arriba amb uns dies de retard. Començarà entre finals d’agost i principis de setembre. Tot i ser un territori d’interior que acostuma a patir un clima sec, fins ara la sequera no està sent acusada, i per això es preveu que el procés de maduració serà molt bo.

Nou comentari