Comença la verema als cellers de Corpinnat

Ho fan amb varietats primerenques, malgrat les elevades temperatures i l'escassedat d'aigua a la vinya ha avançat en alguna cellers la collita del xarel·lo

La majoria dels cellers CORPINNAT ja han començat aquests dies la verema 2021. Les varietats tradicionals primerenques, com la macabeu, han estat les primeres de collir, però les elevades temperatures i l’escassedat d’aigua a la vinya ha avançat en alguna cellers la collita del xarel·lo.

Ton Mata, president de la marca, diu que esperen que aquest sigui una bona verema malgrat l’escassedat d’aigua acumulada per una primavera molt seca, i ha avançat que serà en general menor que l’any passat en quantitat però d’una qualitat excel·lent. Mata recorda els principals valors dels escumosos CORPINNAT: raïm 100% ecològic, verema 100% manual 100% de la vinificació a la propietat i preus dignes i contractes de llarga durada amb els viticultors proveïdors.

Tal com estableix al reglament intern, aquest any els cellers CORPINNAT pagaran com a mínim el quilo de raïm a 70 cèntims d’euro, tot i que en molts casos aquest preu ja es paga fins i tot per damunt de l’euro per a raïm especialment seleccionat. 

Nou comentari