VadeVi
Les cooperatives de Castell d’Or comencen una verema que preveuen excel·lent

Les cooperatives que formen part del grup Castell d’Or inicien progressivament la verema en un procés que de ben segur s’allargarà fins l’octubre. Enguany, tant viticultors, agricultors com tècnics tenen molt bones expectatives tant pel que fa a la quantitat com a la qualitat del raïm, segons informa el grup en un comunicat.

Cooperatives com la de l’Agrícola i Secció de Crèdit d’Albinyana, el Celler Cooperatiu de l’Arboç o la Cooperativa de Vila-rodona han iniciat ja la recol·lecció amb les varietats primerenques pinot noir i chardonnay. La resta de cellers escalfen ja motors per una temporada que esperen sigui molt positiva. La previsió és un increment notable en la producció respecte a l’any passat que va estar marcat pel fong míldiu afectant notablement la quantitat de quilograms recollits.

El CEO de Castell d’Or, Jordi Amell, apunta que “les condicions climatològiques han estat òptimes, la maduració del raïm lenta i no hi ha hagut cap afectació important, o sigui que esperem una bona collita amb una qualitat excel·lent del producte, amb nivells d’acidesa adequats, fet que ens permetrà elaborar vins excepcionals per l’any que ve“.

Castell d’Or, la unió de 16 cellers cooperatius

Castell d’Or va néixer el 2006 i està format per 16 cellers de diferents zones vitivinícoles del Penedès, la Conca de Barberà, Alt Camp, Priorat, Tarragona, Montsant i Lleida. Aquests cellers, amb una història centenària, aposten per unir els seus esforços i coneixements en els processos de producció, elaboració, envasat i distribució de vins, caves i olis Premium, fins a obtenir el reconeixement i el prestigi en tot el món de les seves marques. Actualment compten amb tres plantes elaboradores i embotelladores de cava, situades a l’Arboç, l’Espluga de Francolí i Vila-rodona.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa