VadeVi
Tres idees ‘vermuteres’ per celebrar Sant Jordi
  • CA

Aquest divendres és 23 d’abril, Sant Jordi, el patró de Catalunya, el dia del llibre i de la rosa, una celebració de l’amor, dels enamorats. 

I sigui com sigui que celebreu aquest Sant Jordi, us suggerim unes idees originals i suculentes per celebrar aquest dia: preparant un bon vermut per sorprendre la parella. 

Trieu-ne un d’aquests tres, que estan pensats per a brindar en aquesta ocasió:

Vermuts per Sant Jordi

Yzaguirre rosat. Segurament la primera marca en elaborar un vermut rosat a Catalunya. Ja sabien bé a qui el destinaven: al públic femení que s’inicia en el món del vermut. En aquesta beguda, l’emblemàtica  firma Yzaguirre combina intel·ligentment les herbes essencials per fer un vermut a base de vi rosat. Es un aperitiu fresc, equilibrat i intens, amb un subtil record de fruites vermelles en el seu perfil aromàtic. Un acompanyament genial per a aperitius exòtics i especiats.

El Bandarra rosé és una de les creacions més recents dels germans Virgili, que prometen amb les seves begudes gresca i xerinola. El Bandarra rosé és “com mossegar un pastís cheesecake”, diuen. Elaborat amb un vi de garnatxa rosada i macerat amb fruits vermells, farigola i romaní, us seduirà amb sabors de maduixes, vainilla i piruleta.

I per últim, la que ha estat reconeguda com la Millor Vermuteria dels Premis Vinari 2020, Las Vermudas, ha creat per aquesta celebració especial un vermut infusionat artesanalment amb pètals de rosa. Seguint el seu art en cocteleria amb vermut, afirmen que la tendència en botànica floral ha despuntat l’interès cap a la reina de les flors, la rosa. Un vermut que es ven només aquesta setmana a les vermuteries de Gràcia i Sant Pere i també online des del seu web.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa