Els ingredients que necessitem per fer el vermut | E.B.

!–akiadsense–>

Un dels entrants més demandats són les aletes de pollastre, això sí, cada casa té la seva fórmula. Però, les heu tastat mai al vermut? Aquí us deixo una recepta tan fàcil i tan bona que passarà a ser un dels teus imprescindibles de les nits de Netflix! Us en xuclareu els dits!

Ingredients:

– 12-15 Aletes de pollastre (500-600g aprox.)

– 1 cabeça d’alls

– Sal i Pebre

– Julivert fresc

– 1 got de vermut blanc (o negre, si voleu)

– 1,5 gots de brou de pollastre (o si no ens tens, bullir aigua amb sal i una fulla de llorer)

– Farina

– Oli d’oliva (AOVE)

– Opcional: herbes aromàtiques, pebre vermell, comí

Preparació

1️⃣Netejar les aletes de plomes i posar-les en un bol. Salpebrar i condimentar amb les herbes i espècies que us agradin (pebre vermell, comí, herbes provençals…). Barrejar bé amb totes les espècies.

2️⃣Posar una mica de farina en un plat i enfarinar lleugerament les aletes.

3️⃣En una paella, cobrir bé d’oli el fons i daurar les aletes per tots dos costats, a foc mitjà-alt durant 15 minuts aprox.

4️⃣Els alls, només talla’ls per la meitat sense pelar.

5️⃣Afegeix els alls quan les aletes estiguin daurades i deixa’ls uns 5 minuts més.

6️⃣Després d’aquests 20 min., retira tot l’oli de la paella (amb una cullera o tira’l en un bol a part que el podràs reutilitzar un altre dia que cuinis pollastre).

7️⃣I ara és quan afegeixes la copa de vermut. Deixa que bulli i s’evapori l’alcohol. I quan estigui reduït, afegeix un got i mig de brou (o aigua amb sal).

8️⃣Posar el foc fort durant una 15 minuts més, fins que consumeixi tot el líquid.

9️⃣Espolvorejar julivert per sobre i ¡a menjar!

Vermut recomanat:

Iris Blanc del celler De Muller @demulleroficial ➡️ Un @vermutdereus autèntic i amb un estil molt mediterrani (en la seva fórmula hi ha un munt d’herbes mediterrànies) que li van de meravella a aquestes aletes

Troba més receptes amb vermut a la #guiadelvermut @geoplaneta_libros

Les aletes de pollastre ideals per acompanyar-les amb un vermut | E.B,

!–akiadsense–>

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa