ÉS L’HORA DEL VERMUT AMB SANMY
– Aprenem a fer un “Pomatini” de la mà d’Ester Bachs, directora dels Premis Vinari de Vermuts
Com sabeu el Martini és una marca de vermut italià però també el nom de la copa. I en què se serveix un dels còctels més famosos de la història, el “Dry Martini”. És un còctel molt sec i amb bastant % alcohol, ja que se serveix amb 6 parts de ginebra (6 cl) i una (1 cl) de vermut blanc sec.
Ingredients:
– 1 poma?
– 4 cl Vermut Blanc?
– 2 cl Ginebra
– 1 cl suc o licor de poma?
– Suc llimona?
– Gel picat de decoració, posar canyella en pols a la vora, boletes de poma o fulles de menta i una palleta com el Sorbos de poma de Refrescs Sanmy (que són comestibles)
➡ Buidar la poma per dins amb una cullera o un tallador de boles.
➡Pintar l’interior amb el suc de llimona perquè no s’oxidi.
➡Decorar la vora amb sucre de vainilla o canyella.
➡Barrejar el vermut, la ginebra i el suc o licor de poma. Millor a part, o si no, dins la mateixa poma.
➡Depèn de la grandària de la poma, decorar amb gel picat (sobretot, si no tenies les begudes fredes) i el que tingueu de topping. Poseu una palleta Sorbos de poma i salut!