Els Premis Vinari dels vermuts catalans han tancat la primera fase del concurs que es correspon amb la inscripció de les mostres que competiran entre ells per a esdevenir els millors de Catalunya.

Ara, el següent pas és la preparació del tast que realitzarà a cegues un panell de tast especialitzat. La data d’aquesta sessió serà dilluns 2 de maig i es farà a Reus, seu oficial del concurs també en aquesta segona edició.

Entre els professionals que avaluaran aquests vermuts hi ha sommeliers com David Seijas, Enric Català o Eduard Borull (responsable del bar que a l’edició del 2015 va endur-se el premi al millor vermut musical); professionals de la distribució com en Lluís Manel Barba, responsable d’Entrevins; i Pep Escudero, professor a l’Escola Espiells i gran coneixedor del món del vermut, com ho és també Manel Marquès, creador del Vermouth Club.

Pel que fa al sector dels bàrmans i coctelers, comptarem també amb la participació de Josep Maria Gotarda, propietari de l’Ideal Coctail Bar Barcelona i president del Club del Bàrman; Juanjo Martínez, bàrman de Caribbean Club Barcelona i José Antonio Gotarda, el bàrman de Luz de Gas de Barcelona.

El panell es completarà amb perfils periodístics vinculats amb aquest producte, com Ruth Troyano i Leandre Romeu (codirector de La Conca 5.1), tots dos col·laboradors habituals del vadevi.cat; i Mar Galván, enòloga i delegada de Catalunya de l’Associació de Periodistes i Escriptors de Vins. Enguany, a més, també se suma al jurat dels Vinari dels vermuts el periodista gastronòmic Manel Guirado.

Els vermuts guanyadors es donaran a conèixer en un acte que també es farà a Reus el dilluns següent, dia 9 de maig, en horari de matí.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa