VadeVi
Casa Mariol reivindica els còctels amb vermut
  • CA
Els estric necessaris per fer còctels amb base de vermut

!--akiadsense-->

Casa Mariol està decidida a tornar a posar de moda els còctels amb base de vermut. Per això han organitzat el segon Taller de Còctels per clients i amics i que en aquesta ocasió ha consistit en que cada un dels assistents preparés la seva pròpia beguda amb una recepta creada exprés i les indiciacions del barman José Gotarda.

Els còctels estan de moda, però les noves tendències que arriben dels Estats Units aposten per combinacions amb menys graduació. “El vermut és ideal per recuperar els còctels suaus. Amb una graduació més baixa permeten un consum a qualsevol hora del dia i són prou versàtils per fer-los llargs o curts. Fins i tot serveix per reivinetar els clàssics”, explicava Gotarda que des de fa 8 anys és el barman de Luz de Gas.

José Gotarda va dirigir el Taller de Còctels a Casa Mariol
José Gotarda va dirigir el Taller de Còctels a Casa Mariol | M.R.F.

!--akiadsense-->

El vermut de Casa Mariol que precisament té un dels seus millors mercats als Estats Units, aposta fort per convertir-se en un ingredient imprescindible pels còctels. Xavier Bes, comercial del celler, explicava que “a més de fer que aquestes begudes combinades siguin més suaus els vermuts també aporten unes aromes que no totes les begudes destil·lades tenen, i és que el nostre vermut negre, per exemple, està fet amb més de 150 botànics que donen un toc diferencial als còctels”.

Així aquest dilluns es va elaborar el Mariol Spritz, amb una base de vermut negre, sifó, cointreau i cava, pensat com aperitiu amb molt de gel. Una beguda llarga i lleugera, menys amarga que l’original Aperol Spritz. També hi va haver moment pels clàssics com el Manhattan, amb wihisky i unes gotes d’angostura. El còctel més consistent de la nit. i finalment els assistents van elaborar el Mariol Tònic. Aquesta última, una recepta senzilla i sorprenent amb vermut blanc i tònica per prendre’s a qualsevol hora del dia.

El Mariol Tònic, una proposta refrescant
El Mariol Tònic, una proposta refrescant | M.R.F.

!--akiadsense-->

Casa Mariol, vol d’aquesta manera posar sobre la taula la versatilitat del vermut per tal d’arribar a nous públics.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa