Quina és la millor vermuteria de Barcelona 2020? Aquesta és la pregunta que el Tot Barcelona vol respondre a través d’una votació popular. I és que el local escollit s’emportarà un dels Premis Vinari 2020. El concurs, just aquest dilluns 29 de juny, ha tastat les més de 50 referències presentades, però a més de saber quins són els millors vermuts catalans també vol conèixer locals interessants on prendre’ls.

El Tot Barcelona ha triat cinc finalistes però serà una votació popular la que determinarà qui s’emporta el guardó. S’han preseleccionat 5 llocs de Barcelona de reconeguda trajectòria vermutera, que es preocupen per oferir una bona selecció de marques i un espai agradable on degustar-les. Ara et toca a tu escollir quin dels 5 finalistes t’agrada més i vols que s’emporti el premi 2020 a la millor vermuteria de Barcelona!

Els 5 finalistes

Las Vermudas és un local divertit i social, amb més de 100 marques de vermut i amari d’arreu del món. Els preparen de moltes maneres, per exemple en forma de còctels, programen sessions de música en directe i també fan tapes i platets per acompanyar les copes. La seva ambaixada principal és a Gràcia però tenen també un consolat a Sant Antoni.

Las Vermudas, local de vermut del barri de Gràcia de Barcelona
Las Vermudas, local de vermut del barri de Gràcia de Barcelona

!--akiadsense-->

Trencalòs Vermuteria és un bar 100% de Sants, obert el 2017 per dos amants del bon vermut. El nom fa referència a l’afició per l’esquí andorrà dels dos emprenedors i ocupa l’espai on l’àvia d’un d’ells havia tingut una botiga de rajoles. Per acompanyar la beguda proposen receptes tan nostrades com el cap i pota o la truita de botifarra esparracada i bolets.

Trencalòs és una vermuteria del carrer Vallespir, al barri de Sants
Trencalòs és una vermuteria del carrer Vallespir, al barri de Sants

!--akiadsense-->

Bodegueta chic, xarcuteria selecta i menú de migdia: la Casa Dorita és moltes coses alhora. S’ha fet un lloc a Sant Antoni amb aperitius casolans i fets amb cura, música i bon menjar. Ret homenatge a la Bella Dorita, l’estrella dels anys daurats del Paral·lel, però també a la besàvia Dorita, que des dels fogons de casa tirava endavant de la família propietària del local.

Casa Dorita és un dels locals preseleccionats pel Tot Barcelona
Casa Dorita és un dels locals preseleccionats pel Tot Barcelona

!--akiadsense-->

Virrei Amat cada cop atrau més vermuters i foodies de Barcelona, atrets per l’autenticitat i els preus dels locals de la zona. La Retro Vermuteria, situada just al costat del mercat de la Mercè, cultiva l’art de la tapa de qualitat i de la copa ben servida. La terrasseta i les crestes de sabors originals tenen seduïda a la clientela.

La Retro Vermuteria podria ser la millor vermuteria de Barcelona dels Premis Vinari dels Vermuts de 2020
La Retro Vermuteria podria ser la millor vermuteria de Barcelona dels Premis Vinari dels Vermuts de 2020

!--akiadsense-->

L’Espai Vermut predica la bona nova del vermut al Camp de l’Arpa i ha aconseguit en poc temps una parròquia fidel i devota. Dos restauradors experts es van atrevir a reformar aquest bar minúscul i dotar-lo d’una terrassa sorprenent. Vermut de la casa a granel i primeres marques fan equip amb coques, llaunes, entrepans i tapes que enlluernen.

L'Espai Vermut és un local del barri del Camp de l'Arpa
L’Espai Vermut és un local del barri del Camp de l’Arpa

!--akiadsense-->

Entre tots els participants Tot Barcelona sorteja un lot de begudes i refrescos de la marca Sanmy. Només cal omplir aquest formulari abans de dilluns 6 de juliol a les 12h del migdia. Sota el formulari trobaràs la descripció dels 5 locals i les bases legals del sorteig.

Bases legals

1. Objecte

L’editora del TOT Barcelona, l’empresa DIARI CONNEXIOBCN S.L. amb CIF B67271304 i codi postal 08007 de Barcelona, realitza conjuntament amb el diari Vadevi.cat un concurs per escollir el millor local de vermut de Barcelona.

2. Característiques del concurs

2.1. Caràcter gratuït

La participació en la votació té caràcter gratuït, sens perjudici del deure d’acceptar i acomplir el que es disposa en aquestes bases.

2.2. Àmbit subjectiu

Podran participar-hi tots els usuaris que siguin majors de 18 anys.

2.3. Període de participació i vigència

Es podrà votar des de dilluns 29 de juny fins a dilluns 6 de juliol a les 12 hores del migdia.

2.4. Forma de participació

Els participants hauran d’omplir el formulari amb totes les dades requerides.

3. Requisits de participació

Les persones que desitgin participar han de complir els següents requisits:

a. L’usuari ha de tenir més de 18 anys.

b. Cada participant només podrà votar una vegada amb el mateix correu electrònic.

4. Protecció de dades de caràcter personal

El correu electrònic i totes les altres dades personals facilitades pels participants s’inclouran en un fitxer de dades titularitat de DIARI CONNEXIOBCN S.L. amb CIF B67271304, la finalitat del qual serà la de gestionar aquest concurs, així com l’enviament del butlletí electrònic i la informació comercial del grup empresarial.

5. Funcionament de la xarxa Internet

TotBarcelona.cat queda exonerat de tota responsabilitat en cas de mal funcionament de la xarxa Internet que impedeixi el normal desenvolupament del concurs per causes alienes a la seva voluntat i, especialment, per actes externs de mala fe. Tampoc serà responsable dels problemes de transmissió o pèrdua de correu electrònic no imputable a aquesta.

6. Altres

Els participants queden, pel fet de presentar la seva participació, sotmesos a les bases exposades i vinculats a la interpretació que TotBarcelona.cat en faci.

DIARI CONNEXIOBCN S.L. es reserva el dret de modificar les condicions del present concurs en qualsevol moment, i fins i tot d’anul·lar-lo o deixar-lo sense efecte, en cas de causa justificada.

Nou comentari

Comparteix