VadeVi
Comença la cursa dels Premis Vinari dels Vermuts
  • CA
Tast dels Premis Vinari de Vermuts a Terrassa
Tast dels Premis Vinari de Vermuts a Terrassa | M.R

!–akiadsense–>

Les incripcions per participar a la sisena edició dels Premis Vinari dels vermuts estan obertes. A partir d’aquest dimecres tots els elaboradors que vulguin posar a prova el seu vermut poden formalitzar la seva participació seguint aquest enllaç.

Els vermuts que concursin es tastaran completament a cegues. El jurat no sabrà ni la marca ni la pocedència, només la categoria en la qual s’han inscrit. Seran, com en les últimes edicions, quatre categories: els blancs, els negres, els reserva i els d’atres estils.

D’aquesta manera es coneixeran quins són els millors vermuts, una beguda de la qual Catalunya ha mostrat que n’és una potència. Cada cop hi ha més elaboradors i més estils i la sisena edició d’aquest concurs demostra que el vermut va més enllà d’una moda recuperada.

El concurs es farà de nou a Terrassa. El tast es realitzarà el dia 23 de març al Teatre Principal i tres dies després, el dia 26 es donaran a conèixer els resultats a un acte públic a la Masia Freixa.

Però els Premis Vinari dels Vermuts van una mica més enllà i a més de premiar la beguda, volen reconèixer la feina dels que la serveixen. Així també es donarà un premi al millor local de vermut de Terrassa i Barcelona que atorgaran els diaris Món Terrassa i Tot Barcelona respectivament. Finalment, també s’avaluarà quin és el Millor Vermut per a Còctels amb la complicitat de l’Associació Catalana de Barmans.

Vadevi organitza els Premis Vinari dels Vermuts i són possibles gràcies al suport de Sanmy, Euroselecció Riedel, Hotel Don Candido, Pulltex, Varia i l’Ajuntament de Terrassa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa