Els Premis Vinari dels Vermuts catalans arriben a la tercera edició i aquest dijous a partir de les 12h del migdia es donaran a conèixer els guanyadors.

L’acte que conduirà l’actor Toni Albà es farà a Reus al restaurant Vermuteria Rofes i arriba després del tast a cegues en el que els 20 membres del jurat van realitzar a cegues a Cal Massó, dilluns dia 8 de maig.

El jurat dels Premis Vinari dels Vermuts 2017 a punt de començar el tast | M.R.F

!--akiadsense-->

D’allà en va sortir el resultat que es lliurarà aquest dijous. Uns guardons que s’organitzen per categories i una de les novetats d’aquest any és la incorporació d’una de nova.

A més dels blancs, negres i vermuts reserves, l’edició 2017 incorpora la categoria “Altres estils de vermuts”. I és que la producció d’aquesta beguda a Catalunya és tan rica i variada que les elaboracions són diverses i així podem trobar vermut rosat, taronja o daurat, és per això que des de l’organització es va considerar que havien de ser valorats a part.

D’altra banda, en aquesta edició també es reconeixerà la tasca dels elaboradors pel que fa al disseny de les etiquetes i el packagin dels seus productes. Tenint en compte que aquest any Reus és la Capital de la Cultura Catalana, els Vinari també premiaran doncs, l’estètica del vermut.

També es lliuarà el premi Time Out a la millor Vermuteria de Barcelona que en aquesta edició rebrà la Vermuteria El Tano de Gràcia.

Vermuteria El Tano | M.R.F

!--akiadsense-->

Finalment el Club del Bàrman de Catalunya ha triat també quin consideren que és el millor vermut per a cóctel. N’han creat un d’específic i un cop finalitzat l’acte es podrà tastar.

Els Premis Vinari dels Vermuts Catalans és una iniciativa de Vadevi.cat que compta amb el suport de Reus Promoció, Cal Massó, Vermuteria Rofes, Gràfiques Vàrias i Time Out.

Nou comentari