VadeVi
Coneixes els vermuts amb Premi Vinari que es podran tastar a Sant Cugat?
  • CA

Vermuts Miró hi serà amb el seu Gran Vinari d’Or Miró Reserva Etiqueta Negra i amb el seu Vermut blanc, Vinari de plata de la seva categoria. Ara bé, l’elaborador també posarà a l’abats de tots els visitants de la fira la resta dels seus productes.

Vermouth Yzaguirre també tindrà estand i allí s’hi podran tastar les seves referències premiades, com el Reserva Especial 130è aniversari, Vinari de Plata 2016, el seu Blanc Vinari de Bronze 2016 i entre d’altres el seu Reserva Negre, Gran Vinari d’Or de 2015.

Seguint amb el palmarès de 2016, el Celler de Capçanes també portarà a la fira una de les seves novetats. El seu vermut reserva negre que es va endur el Vinari de Bronze de la seva categoria.

Un altre Vinari d’Or de 2016 que serà present a la Fira de Sant Cugat i que també és una súpernovetat és el PADRÓ & Co. Els mateixos elaboradors del vermut Myrrha que en l’edició de 2015 es va endur un bronze en la categoria de Negres Reserva, presentaran pràcticament en primícia el seu vermut blanc que tot just s’està començant a comercialitzar.

El que repeteix de nou premi a la mateixa categoria i amb el mateix guardó és el Cori Vermell. Una fórmula infal·lible del Museu del Vermut que li ha valgut en dues edicions consecutives guanyar el Vinari d’Or en la categoria de vermuts negres. Podreu comprovar si és cert que és el punt un pèl més dolç de l’habitual el secret del seu èxit.

El Vermut Montseta de Valls s’estrena aquest any en el palmarès dels Vinari amb el seu negre que ha obtingut el bronze de la seva categoria. Es podrà tastar també a Sant Cugat amb la resta de vermuts del celler Bellod.

El Vinari de Plata en aquesta mateixa categoria, la dels negres, ha estat aquest any pel de Casa Mariol, que tindrà estand el 28 i 29 de maig amb la voluntat que tothom pugui valorar-ho.

Els tres cellers que queden per completar els 10 estands dedicats als millors vermuts de Catalunya, són per tres referències guardonades en l’edició de l’any passat dels Premis Vinari.

Dos Déus Vermouth, amb un Vinari de Plata en la categoria de Negres Reserva, Vermut Chappó premiats per partida doble en la mateixa categoria, Vermuts blancs, daurats o taronges amb un Or i un bronze i finalment Olave Vermouth que amb el seu Olave Rojo va aconseguir el Vinari de plata de la seva categoria.

Així doncs, no falteu, perquè no sempre tindreu l’oportunitat de tastar els millors de Catalunya tots junts. Serà aquest dissabte 28 i diumenge 29 a Sant Cugat. A més amb totes aquestes activitats.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa