VadeVi
Casa Mariol porta el Ball del Vermut a l’Orfeó Martinenc
  • CA
Ball del Vermut de Casa Mariol

!--akiadsense-->

Ja fa 8 anys que Casa Mariol combina un espai singular de Barcelona, amb música de festa major i vermut. Enguany el Ball del Vermut es farà a l’Orfeó Martinenc, a l’avinguda Meridiana de Barcelona, 97 i serà de les 12h a les 15h.

En aquesta nova edició, la voluntat del celler és muntar una festa amb tots els elements del vermut, olives, patates i conserves, amb música per a tots els públics i tot plegat un diumenge al migdia a un espai poc habitual. L’entrada costa 5 euros i inclou una consumició de vermut Casa Mariol, olives Perelló 1898, patates Bonilla a la Vista, a més de la música en directe.

Casa Mariol és un celler de Batea de la família Vaquer Llop. La tercera generació al capdavant de l’empresa familiar ha introduit nous codis de comunicació i ha rejovenit el seu aspecte per aribar a un públic més ampli. A més del vermut blanc i negre, aquest últim va aconseguir un Vinari de Bronze en la seva categoria en l’edició del concurs dels vermuts catalans 2018, també elaboren vins monovarietals.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa