VadeVi
El Dot a Terrassa i Las Vermudas a Barcelona, els millors locals per prendre vermut
  • CA
Las Vermudas, local de vermut del barri de Gràcia de Barcelona
Las Vermudas, el millor local de vermut segons els lectors del Tot Barcelona

!--akiadsense-->

Com cada any els Premis Vinari dels Vermuts a més d’avaluar el vermut, reconeixen la feina dels locals que els serveixen. Es tracta d’uns premis que donen els diaris Tot Barcelona i Món Terrassa, aquests últim també col·labora en l’organització juntament amb Vadevi ja que per segon any consecutiu el concurs es fa a Terrassa.

Precisament en aquest ciutat i per votació popular el local escollit és el restaurant DOT al barri de Ca n’Aurell, i que s’endú el Premi Món Terrassa al millor local per fer el vermut 2020. Ubicat al bell mig del Parc de Sant Jordi és un lloc ideal per prendre’s un vermut. La cuina del DOT té el màxim respecte pel calendari rural: la carta i la resta de propostes gastronòmiques es van adaptant als productes de cada estació.

El Dot és el millor local per fer el vermut a Terrassa
El Dot és el millor local per fer el vermut a Terrassa

!--akiadsense-->

I de Terrassa a Barcelona. Els lectors han escollit el bar Las Vermudas com a guanyador del Premi TOT Barcelona al millor local per fer el vermut 2020. La votació organitzada pel TOT Barcelona en el marc dels Premis Vinari dels Vermuts ha registrat més de 1.300 participants i la competició entre els 5 locals finalistes ha estat molt renyida.

Finalment s’ha endut la victòria el local gracienc Las Vermudas amb el 40,8% dels vots, seguit de prop de l’Espai Vermut del Camp de l’Arpa. Completen el rànquing la santsenca Trencalòs Vermuteria, la Retro Vermuteria de Nou Barris i la Casa Dorita de Sant Antoni.

Las Vermudas és un local divertit i social, amb més de 100 marques de vermut i amari d’arreu del món. Els preparen de moltes maneres, per exemple en forma de còctels, programen sessions de música en directe i també fan tapes i platets per acompanyar les copes. La seva ambaixada principal és a Gràcia però tenen també un consolat a Sant Antoni.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa