VadeVi
El jurat dels Premis Vinari dels Vermuts 2017 ja ha decidit
  • CA

!–akiadsense–>

Els vermuts de la tercera edició d’aquest concurs ja han passat pel paladar, el nas i els ulls del jurat i han emès el seu veredicte.

Només manca, doncs, fer el recompte per saber quin seran els millors de cada categoria i també quin serà el millor dels millors d’aquest 2017, el que s’emporarà el Gran Vinariu d’Or.

Els dubtes es devetllaran aquest dijous tant pel jurat com pels mateixos elaboradors que han presentat mostres al concurs. Recordem que el tast és completament a cegues i per tant no és fins en el moment de fer públic el resultat que el jurat sap el nom del vermut que ha triat.

El panell de past i membres de l’organització dels Premis Vinari dels Vermuts catalans 2017 al pati de Cal Massó | Isaac Albesa

El tast s’ha fet com en les últims edicions a Cal Massó de Reus i el lliurament de premis es farà a Can Rofes també a Reus, en un acte que presentarà l’actor Toni Albà.

La novetat d’aquest any és que també es reconeixerà la tasca del sector pel que fa al disseny i per això també es premiarà la millor etiqueta o packaging. un guardó que des de l’Ajuntament de Reus patrocinadors del concurs valoren positivament, especialment aquest any que la ciutat és la capital de la cultura catalana.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa