Al Mercadal, durant la diada castellera de Reus, s’ha anunciat que a partir del proper Sant Jordi el món casteller comptarà amb el seu propi vermut, el “Vermut Casteller”. Amb l’experiència de l’empresa reusenca Vermuts Miró, s’elaborarà una edició especial que vol convertir-se en una oportunitat per a les colles i la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya. El vi d’aperitiu es trobarà a les activitats castelleres i la voluntat és que entri a formar part del dia a dia dels establiments que tenen les colles en els seus locals, i també en les seves botigues, bars i restaurants.

En la nova temporada de castells, totes les colles podran adquirir l’ampolla de vermut casteller a preu de cost i vendre’l a un preu acordat amb Vermuts Miró, de manera que es convertirà en una font de finançament, sense tenir en compte la dimensió de cada colla. Colles Castelleres de Catalunya de la Coordinadora, certifica davant el consumidor que les vendes del producte de Vermuts Miró beneficien econòmicament tant a les colles com a la pròpia Coordinadora.

Així doncs, tradició, territori i país s’uneixen en el nou Vermut Casteller, un producte que neix també sota el segell de la Marca Castells. Segons les parts implicades, l’acord entre Vermuts Miró i la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya ha estat ràpid, tant per la filosofia del projecte, com per la voluntat de la Coordinadora de sumar nous productes llicenciats dins la marca Castells.

L’etiqueta a concurs

El Vermut Casteller té la voluntat de ser dinàmic, d’esdevenir un producte fresc i canviant. És per aquest motiu que cada any variarà d’etiqueta, que sorgirà d’un concurs previ i públic. Des d’aquest 3 d’octubre i fins el 29 de febrer, es poden enviar les propostes a a [email protected]

La decisió sorgirà d’un jurat format per persones amb una estreta relació amb el fet casteller i el món del disseny i el premi per al guanyador o guanyadora serà de 300 euros i el seu pes en vermut. A més a més, el seu nom serà present a l’etiqueta del primer Vermut Casteller, present als locals, els establiments i les places la propera temporada castellera.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa