La distribuïdora de vins i caves Aribau acaba de treure al mercat un nou vermut, Musugorri –’galtes vermelles’ en euskera-, un projecte que neix amb caràctet solidari, ja que pretén ajudar a les associacions que recapten fons per la investigació del càncer infantil a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.

El vermut es presenta en format Bag-in-box de 10 litres per a les botigues especialitzades; un format que permet conservar el vermut amb totes les seves propietats, impedint que la llum o l’aire l’alterin un cop obert i garantint un bon vermut a granel a l’alçada dels millors embotellats.

De cara al consumidor, s’han creat unes ampolles de gres que es podran reutilitzar tantes vegades com es vulgui. Els beneficis obtinguts de la venda de cada ampolla seran destinats íntegrament a les citades associacions. Cada any, Aribau farà entrega del donatiu a una associació diferent, de manera que totes les línies d’investigació quedin cobertes.

El vermut

Musugorri s’elabora de manera tradicional i 100% natural a La Secuita (Tarragona). En la seva maceració es fan servir 30 botànics que li aporten uns intensos i complexes aromes i sabors, de marcat caràcter mediterrani. La seva suau amargor i delicada dolçor el fan equilibrat i persistent.

Sobre Aribau

Aribau va ser fundada l’any 1964 per Guillermo González Gilbey, fundador també del prestigiós Institut Guttman. Distribueixen a prop de 500 productes entre vins, caves, champagne i licors, tant a restauració com a botiga especialitzada, treballant mà a mà amb 32 cellers de 27 Denominacions d’Origen. Aribau compte també amb una línia de productes propis en la qual s’emmarca Musugorri, un vermut amb el qual aspiren a arribar a un bon número de gent per tal que el projecte solidari doni els seus fruits al més aviat possible.

Establiments on es pot trobar el Musugorri

ALIMENTACIÓN VILANOVA

Plaça del Pedro, 2. Barcelona

BODEGA SAN JORDI

Garrotxa 7-9, Barcelona

CASA CRESPO

Plaça Vallvidrera, 4. Barcelona

BODEGA MAESTRAZGO

St Pere mes baix, 90. Barcelona

VEREMA I COLLITA

Plaza Joanic, 1. Barcelona

CELLER ALT URGELL

Passeig Maragall, 334 bis. Barcelona

L’ISKIA CELLER

Mayor de Sarrià, 132. Barcelona

CELLER COSME

Aribau, 292. Barcelona

XARCUTERIA GELABERT

Mallorca, 159. Barcelona

GENERAL DE BEGUDES MUNNE

Rambla M. J. Verdaguer, 22. Valldoreix (Barcelona)

BODEGA FOLGERA

Mossen Camilo Rosell, 45. Santa Perpetua de la Moguda

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa