VadeVi
Ester Bachs treu la segona edició revisada de la Guia del Vermut
  • CA
Guia del Vermut d'Ester Bachs

!--akiadsense-->

Des d’aquest dimarts ja està a la venda la nova Guia del Vermut d’Ester Bachs. Es tracta d’una nova edició ampliada i revisada que va sortir al mercat fa prop de tres anys en la que es detallen els vermuts que es fan a tot l’estat amb notes de tast, receptes de còctels, receptes gastronòmiques i un llistat de les vermuteries més representatives.

“Rendiu-vos a la seducció de la llista de vermuts que aquesta guia proposa, experimenteu també amb ells a la cuina, en salses, reduccions i vinagretes i dediqueu-li a l’experiència el temps idoni per les sensacions d’amistat i plaer que el vermut aporta”. Són paraules de Carme Ruscalleda que és l’autora del pròleg que encapçala aquesta edició en les que recorda que “estem vivint un moment fantàstic de reneixement de la cultura vermutera. Locals de disseny innovador competeixen amb establiment creatius d’aura vintage i també amb d’altres de prestigi i pedigrí d’atmosfera clàssica i comfortable, per oferir-nos un ampli ventall de selccions de vermuts pels amants d’experiències gourmet”.

La Guia surt aquest dimarts a la venda i la presentació oficial es farà dia 27 de març a Barcelona a El Tros de Vall Llach. Ester Bachs és sommelier, comunicadora i directora tècnica dels Premis Vinari dels Vermuts i de Vins.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa