VadeVi
Palamós acull la primera fira dels millors vermuts catalans de l’any
  • CA

Aquest dijous 30 de setembre es donaven a conèixer els millors vermuts catalans dels Premis Vinari 2021, coincidint amb la setena edició del concurs. L’acte de lliurament dels guardons es va fer al restaurant Vermuts Rofes de Reus i, malgrat va comptar amb un reduït aforament, per qüestions Covid, va poder seguir l’humorista Fermí Fernández mentre anunciava un a un les millors referències vermuteres de l’any.

Ara, aquest dissabte dia 2 d’octubre és dia de tastar i gaudir dels vermut guanyadors. Si bé a primers de maig d’aquest 2021 s’inaugurava a Palamós la primera jornada de tast popular dels Premis Vinari dels vermuts, i els palamosins i palamosines n’eren un dels protagonistes -posant també nota als participants-, ara seran també els primers en tastar les marques que més han convençut els diversos jurats.

La ciutat empordanesa acull aquest dissabte 2 d’octubre la 2a Fira dels millors vermuts de Catalunya. Serà al pàrquing de la Planassa, i a part de servir les referències més ben puntuades, permetrà gaudir de tallers i actuacions musicals.

Entre les activitats programades, hi haurà una sessió de tast dirigit de vermuts guanyadors a concurs a les 12h; i un tast de còctels amb vermuts premiats, a la tarda, a les 19h. Totes dues activitats tindran lloc al Pàrquing de la Planassa i requereixen de reserva de plaça prèvia, que es pot formalitzar seguint aquest enllaç. La música la posaran els grups Lastlivin’ souls (banda de soul, blues i rock) a les 12:30h, i Salitge, amb un concert de versions, a partir de les 20:00h del vespre.

La ciutat de Palamós ha estat estratègica enguany pel concurs de vermuts catalans, que s’ha sumat a l’objectiu del certamen de promocionar i donar a conèixer les diverses elaboracions d’aquesta beguda arreu del país.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa