VadeVi
[VÍDEO] Les tapes: els vermuts dels Premis Vinari no estaran sols a Terrassa
  • CA
Tapa d'olives

!–akiadsense–>

Aquest dissabte dia 4 de maig, els vermuts guardonats a la cinquena edició dels Premis Vinari dels Vermuts es podran tastar al Mercat de la Independència de Terrassa. Serà una mostra inèdita en la que les referències que van obtenir un Vinari d’Or en cada una de les categories ocuparan un dels passadissos del mercat. Així tothom que s’hi acosti els podrà tastar per només 1 euro.

Pel que en voleu saber més, s’han organitzat dos tastos dirigits per Esther Bachs en els que explicarà com tastar-los, comcombinar-los, com apreciar-ne tots els matisos i tota la història que hi ha al darrere. Fins i tot potser alguns dels misteris de la fòrmula secreta. La inscripció es pot fer seguint aquest enllaç.

Vermouth Cisa ECOfriendly, Myrrha de Padró, Fontalia blanc i Miró Rojo Fusión seran els protagonistes, però per aquesta ocasió, els paradistes del mercat han decidit proposar tapes específicament per aquesta mostra. Pernil de gla amb tête de moine, propostes amb llardons, truita de patata i embotits són algunes de les tapes que només podreu trobar al mercat el dia de la Mostra, aquest dissabte.

Els mateixos paradistes us conviden.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa