VadeVi
La recepta de còctel per aquest estiu amb un Premi Vinari dels Vermuts
  • CA
Myrrha Rojo de Vins Padró

!--akiadsense-->

Myrrha Rojo és segons el Club del Bàrman de Catalunya el millor vermut per a cóctels dels que s’han presentat als Premis Vinari 2018. I amb aquest vermut s’ha creat un nou còctel al que han batejat amb el nom de Brameta. És una mena d’acrònim del poble originari del vermut guanyador, Bràfim i de la menta i taronja que també porta.

La recepte del còctel és la següent:

INGREDIENTS

  • 6 cl de vermut Myrrha
  • 2 cl de brandy del Penedès
  • 1 cl de licor de taronja
  • 1 cl de ratafia
  • Twist de taronja
  • Branca de menta fresca

ELABORACIÓ

Es prepara amb got barrejador amb molt de gel.

Se servirà amb tumbler mitjà, aromatitzat amb la pell de taronja i les fulles de menta.

NOTES DE TAST

És un còctel equilibrat entre dolç i amarg, mediterrani, i amb un pas per boca rodó, agradable i de grau alcohòlic moderat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa